снимки , Народно събрание Прокуратурата започна проверка по сигнала на ДПСсвързан

...
снимки , Народно събрание Прокуратурата започна проверка по сигнала на ДПСсвързан
Коментари Харесай

Прокуратурата започна проверка по сингнала на ДПС срещу Кирил Петков за чудовищна схема

снимки, Народно събрание 

Прокуратурата стартира инспекция по сигнала на ДПСсвързан с така наречен златни паспорти. Депутатът от партията Хамид Хамид дефинира случая като  " чудовищна скица ", съгласно който над 120 души от Русия и Китай са получили непозволено поданство, право на престояване или капиталови документи в България, съобщи " Дневник ".

Хамид  обвърза Кирил Петков в схемата и уточни, че щял да изнесе цялата информация на конференция в Брюксел, без да каже по кое време тъкмо ще стане това. " Над 120 лица, главно китайци, част от които работят за специфичните китайски служби, и руснаци, са получили пребивавания, като са употребявали едни и същи пълномощници, превъртали са едни и същи суми през една банка, от един на различен и единствено на фотокопие от тези извлечения са получавали престояване в интервала 2015 година до 2021 година ", твърди Хамид за сигнала, който бил получен в депутатската му пощенска кутия, само че отхвърли да даде каквито и да било данни за достоверността на информацията.

В известието на прокуратурата от през днешния ден се споделя, че инспекции са предоставени на ДАНС, Министерството на правораздаването, Българската организация за вложения и Дирекция " Миграция " в Министерство на вътрешните работи. Тя би трябвало да открият има ли позволени нарушавания във всеки един от описаните в сигнала случаи, свързани с предоставяне на поданство против вложения на жители на Китай и Русия.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР